English MCQ SET I

English MCQ SET I

Complete the Following Sentences

(1) Everybody is in the office.

(a) at 10 pm

(b) no error

(c) hasn’t he?

(d) has left early

Show Answer
Answer: b

(2) The teacher said that.

(a) to go

(b) no error

(c)  instead of having wasted their time

(d) the students should have gone to the library

Show Answer
Answer: d

(3) He is.

(a) .

(b) no error

(c) in the class

(d) one of the tallest boy

Show Answer
Answer: c

(4) He was awarded.

(a) with prize

(b) no error

(c) for his new invention

(d) with a doctorate degree

Show Answer
Answer: c

(5) We saw.

(a) a car

(b) no error

(c) on the beach

(d) sand sculptures

Show Answer
Answer: b

(6) He knows French and German——- Russian.

(a) except

(b) aside

(c) besides

(d)beside

Show Answer
Answer: c

(7) His reputation has been——- by his foolish acts.

(a) tainted

(b) retrieved

(c) decreased

(d)increased

Show Answer
Answer: a

(8)Meditation is ———— way to calm your nerves.

(a) an best

(b) the best

(c) one of the best

(d)a best

Show Answer
Answer: b

(9)The prime minister of England called———— the president of America.

(a) at

(b) on

(c) out

(d)in

Show Answer
Answer: b

(10)The work was——-by the rains.

(a) obstructed

(b) hampered

(c) prevented

(d)restricted

Show Answer
Answer: b

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.