Dajobb.com

Job News | Admits | Results | Study Materials | Current Affairs

WB Excise SI Model Test Paper Set II

WB Excise SI Model Test Paper Set II

WB Excise SI Model Test Paper II is the second series of exam preparation materials for the WB Excise SI Posts advertised by PSC West Bengal.

 

Directions : Choose the word opposite in meaning.

(1)Lend

(a) Hire

(b) Borrow

(c) Cheat

(d) Pawn

Show Answer
Answer: b

(2) Meticulous

(a) Shaggy

(b) Mutual

(c) Slovenly

(d) Meretricious

Show Answer
Answer: c

(3) Adherent

(a) Enemy

(b) Alien

(c) Detractor

(d) Rival

Show Answer
Answer: a

(4) Sppress

(a) Permit

(b) Allow

(c) Praise

(d) Encourage

Show Answer
Answer: d

(5) Hollow

(a) Strong

(b) Filled

(c) Solid

(d) Substantial

Show Answer
Answer: c

Directions : Choose the one which express the best meaning.

(6) Ruthless

(A) Civilized

(b) Pitiless

(c) Thoughtful

(d) Exhorting

Show Answer
Answer: b

(7) Guile

(a) Scrupulousness

(b) Hiatus

(c) Slyness

(d) Ignorance

Show Answer
Answer: c

(8) Impetuous

(a) Hasty

(b) Restrained

(c) Circumspect

(d) Discreet

Show Answer
Answer: a

(9) Intrinsic

(a) Ingerent

(b) Altruistic

(c) Genuine

(d) Manifest

Show Answer
Answer: c

(10) Pious

(a) Atheist

(b) Prejudice

(c) Sinful

(d) Religious

Show Answer
Answer: d




Updated: April 26, 2018 — 11:38 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dajobb.com © 2018
error: Content is protected !!